Friday, 6 February 2009

Tagged from The Single

thks to the single... sbb tagged aku...

tajuk tagged... 5 romantic movies... oh God... im not into movies... im watching movies 2 or 3 times a year... so how??? apa apa pung aku cuba gak r menjawab tagged nie... semoga puas hati yer...

walaupun malam nie internet connection slow tahap dewa... tapi... aku gagah kan jua mencari filem romantik yang konon2 kesukaan aku...

Please copy the following rules in your post (as usual)
1. You have to point out 5 romantic movies that you would love to share with your loved ones.
2. It doesn’t have to be in order.. as long as you love the movies, it will be fine.
3. You have to tag another 5 person to answer this tag

1. Kami - teenage movie yang + peminat-peminat indie je tengok citer nie... aku terjebak sbb aku rasa aku muda... boleh??? hehehe... btw... i followed Kami since Kami the series...



2. MammaMia - musical movie... mengenang kembali lagu2 dari Abba... faveret song time karao mestilah Dancing Queen...



3. 27 Dresses - ermmm... kenapa aku suke citer nie ekk??? mgkn sbb aku tak nak jd pengapit smp 27 kali baru dapat kawen kot... hahaha... tak de kaitan langsung...


4. Ada Apa Dengan Cinta - Indonesian movie yang smp hari nie aku rasa tak de citer cinta dari seberang yang sehebat citer nie...


5. Last but not least... Kuch Kuch Hota Hai - citer Bollywood yang paling menyentuh perasaan aku... walau dah berkali tengok tetap nak nangis masa adegan dalam keretapi time shah rukh khan tak bagi balik...



and now... i would like to tagged....
1. wada
2. zaty lovie
3. ane J
4. amadterk
5. jessie

selamat berjuang....

10 comments:

wada said...

hoi..kami was not a romantic movie doe..

Zaty Bobo said...
This comment has been removed by the author.
Net Zaidun said...

owh... yer ke??? aku tak tengok movie dow... hehehe...

ko jgn lupe jwb tagged aku...

Olpicture said...

bila tengok list baru perasan citer2 lama... ha ah la Kuch Kuch Hota Hai pun menarik. Terlupa pulak my Ultimate love story Hindustan! SANGAM! it should be in my top 5!

Zaty Bobo said...

oh SANGAM! cite tuh bpak ar lame gila! tp best oh. srious, haha

Net Zaidun said...

sangam citer apa??? huhuhu..

Zaty Bobo said...

cite hindustan. cite psl ada bestfriend tuh sukaaaa girl yg same ;)

wada said...

kabhi kushi kabhi gham.
cte yg ko tgk bekali2 tp msh lg nanges.
ko mmg seng.

Zaty Bobo said...

sape tgk nngis2? bob? haha

"The single" said...

lupa! penah dulu pakai nickname Cinta afer tengok ada apa dengan cinta .. :)